Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na araç ve şoför tahsisi de İBB'den

Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na araç ve şoför tahsisi de İBB'den

Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El-Haşimi’nin makam şoförü İBB makam aracı Başakşehir Belediyesi tarafından tahsis edilmiş

A+A-

Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El-Haşimi’nin makam şoförü İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), makam aracı ise Başakşehir Belediyesi tarafından tahsis edilmiş.

2012 yılında hakkında idam kararı çıkarılan ve Türkiye’ye sığınarak İstanbul’da yaşamaya başlayan eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El-Haşimi’nin makam şoförünün de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edildiği ortaya çıktı.

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman,  5 yıl boyunca Haşimi'nin özel şoförlüğünü yapan H.A.'nın yönetim boşluğu sırasında İBB tarafından geri çağrıldığını açıkladı. Ataman, Haşimi'nin kullandığı aracın da Başakşehir Belediyesi tarafından tahsis edildiği duyumu aldıklarını söyledi.

 Egemen Bağış’a da şoför tahsis edilmişti

Mevzuata aykırı olarak eski bakanlardan Egemen Bağış'a 13 yıl boyunca İBB tarafından özel şoför tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.