İş Yatırım THY fiyatını revize etti

İş Yatırım THY fiyatını revize etti

İş Yatırım, THY için hedef fiyatını 10,05 TL'den 10,08 TL'ye revize etti.

A+A-

İş Yatırım, THY için hedef fiyatını 10,05 TL'den 10,08 TL'ye revize etti. Açıklamada THY için 'AL' tavsiyesinin korunduğu belirtildi.

Değerlendirmenin ayrıntıları şu şekilde:

"AL tavsiyemizi koruyoruz

THYAO için hisse başına hedef fiyatımızı, yurtdışı benzer şirket çarpanlarının güncellenmesi, şirketin 2017 hedeflerindeki revizyonu, uzun vadeli faaliyet marj tahminlerimizde yukarı yönlü değişiklik ve 3. havalimanına ilişkin 1.4 milyar US$ tutarında yatırım harcamasının modelimize yansıtılması sonucu önceki 10.05TL’den 10.18TL’e revize ettik. THYAO için yeni hedef fiyatımız %16 getiriye işaret ettiğinden hisse için AL tavsiyemizi koruyoruz.

2017T 6.9x Firma Değ/FAVÖK ve yine 6.9x Frima Değ. FAVKÖK ile hisse yurtdışı benzer şirket ortama çarpanlarına göre sırasıyla sınırlı %4 ve %7 iskontolu işlem görüyor. Hisse performansını orta vadede hızlı büyüme gösteren Çin veya Hindistan havacılık sektöründe potansiyel bir ortaklığın, kısa vadede ise güçlü yolcu büyümesinin neden olacağını tahmin ettiğimiz başarılı 3Ç17 sonuçlarının olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz. " 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.