İski'nin ihalesi Akdeniz Güvenlik'in

İski'nin ihalesi Akdeniz Güvenlik'in

İski'nin açtığı, İSKİ Genel Müdürlüğü, bağlı birimler ile havza alanları için Özel Koruma ve Güvenlik Hizmeti Temin İşi'ne ait ihaleyi Akdeniz Güvenlik'in iştiraki kazandı

A+A-

İski'nin açtığı, İSKİ Genel Müdürlüğü, bağlı birimler ile havza alanları için Özel Koruma ve Güvenlik Hizmeti Temin İşi'ne ait ihaleyi Akdeniz Güvenlik'in iştiraki kazandı. İhalenin tutarı ve süresi ile ilgili bilgi verilmedi. Akdeniz Güvenlik'in konu ile ilgili olarak KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde: 

" İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ)'nce açılan İSKİ Genel Müdürlüğü, bağlı birimler ile havza alanları için Özel Koruma ve Güvenlik Hizmeti Temin İşine ait ihale 01.10.2014-30.09.2016 tarihleri arasında 1100 personelle görev yapmak üzere 103.755.225,00 TL +KDV bedelle %47 oranla iştirak ettiğimiz Pusula Özel Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi - Aldeniz Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi İş Ortaklığı uhdesinde kalmıştır. Kamuoyuna arz ederiz."


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.