İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Sıcaklığın düşmesiyle birlikte İstanbul'un batı bölümlerinde kar yağışı başladı

A+A-

Sıcaklığın düşmesiyle birlikte İstanbul'un batı bölümlerinde kar yağışı başladı. Silivri, Çatalca ve Beylikdüzü'nde etkili olan kar yağışı, Şişli ve Beyoğlu'nda da yağmaya başladı

Sürücüler zor anlar yaşarken üst geçitler bir anda beyaza büründü. Çatalca'da da benzer manzara var. Yol kenarları ve araçların üstü kısa sürede kar tuttu.

ANKARA'DA DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Öte yandan Ankara'da etkili olan kar yağışı ile birlikte yüksek kesimler beyaza büründü. Kar nedeniyle şehir içinde ulaşım yavaşladı.

Ankara'da gece yarısı başlayan hafif kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Yer yer lapa lapa yağan kar ile birlikte yüksek kesimler beyaz örtüyle kaplandı. Kentin merkez noktalarında bazı alanlarda binaların çatıları ve araçların üzeri de beyaza büründü. Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, ekipler, trafiğin yoğun olduğu noktalarda sürücüleri yönlendirerek ulaşımı rahatlatmaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kar yağışının gün boyu aralıklarla süreceği duyuruldu.  

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.