İstanbul'da metrolar bomboş

İstanbul'da metrolar bomboş

Cumartesi İstanbul'da yaşanan terör saldırısının ardından bugün Brüksel'deki patlamalar İstanbul'da da yaşamı olumsuz etkiliyor

A+A-

Kızılay ve Beyoğlu’ndaki canlı bomba saldırıları, Brüksel metrosundaki patlama, İstanbulluların yaşam trafiğini etkiledi
Ankara’nın ardından İstanbul’da patlayan ve 40’a yakın insanın canını alan canlı bomba saldırıları, mega kentin günlük hayatını da etkiledi.

Pazar günü İstiklal Caddesi’nde yaşanan kanlı olayın ardından özellikle sosyal medyada yayılan “Oraya gitmeyin… Bomba patlayacak” haberleri, İstanbulluların toplu taşıma trafiğini de alt üst etti. Valilik ve Emniyet’in ‘bu yalanlara itibar etmeyin’ çağrılarına rağmen, bugün Brüksel havaalanı ve metrosunda yaşanan kanlı saldırının da yarattığı tedirgin hava hissedildi.

Her gün yarım milyondan fazla insan taşıyan sistemin, Yenikapı-Hacıosman hattında, özellikle Osmanbey İstasyonu’ndaki tenhalık dikkat çekiciydi. Öğlen saatlerinde bile olsa geçen haftaya kadar yoğun bir yolcu kapasitesine sahip olan Metro’daki sakinlik objektife böyle yansıdı.(finansgündem)

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.