İstanbul'da okullar 8 Ocak'ta da tatil

İstanbul'da okullar 8 Ocak'ta da tatil

İstanbul Valiliği'nden yapılan son açıklamaya göre okullar Perşembe günü de tatil edildi.

A+A-

İki gündür kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği İstanbul'da valilik 8 Ocak Perşembe gününü de tatil ilan etti. Kar yağışı öğrencileri mutlu etmeye devam ediyor. 2 gündür kar yağışı nedeniyle tatil yapan öğrenciler yarın da okula gitmeyecek.
Yurt genelinde rüzgarın fırtına şeklinde olması nedeniyle sıcaklıkların hissedilir şekilde düşeceğine işaret eden Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse, şunları kaydetti: "İstanbul'da perşembe gününden itibaren sıcaklıkta çok belirgin bir düşüş olacak. Sıcaklığın eksi 5'lere kadar düşeceğini tahmin ediyoruz.

Bu da sabah ve gece saatlerinde don ve buzlanmaya sebep olacaktır. Kar, kentteki etkisini, Anadolu Yakası'nda perşembe sabah saatlerine kadar, Avrupa Yakası'nda da çarşamba akşam saatlerine kadar sürdürecek. Gökyüzü genelde kapalı olduğu için sıcaklıklar, ilçelere göre değişkenlik göstererek, gece 0 ile 2 derece arasında seyredecek. Yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 8-15 derece atında seyredecek."


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.