İstanbul'da olağanüstü durum

İstanbul'da olağanüstü durum

TT Arena'da bugün oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi İl Güvenlik Kurulu'nun kararları çerçevesinde İstanbul'da yoğun güvenlik önlemleri alındı

A+A-

Türk Telekom Arena'da bugün oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi İl Güvenlik Kurulu'nun kararları çerçevesinde İstanbul'da yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda bu önlemler iki kulüp yetkilileri ile paylaşıldı. Buna göre, derbide taraftarlar TT Arena'ya metro ile gelemeyecek. Futbolseverler, TT Arena'dan bir önceki durak olan Sanayi durağında inip, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği ücretsiz 25 otobüsle gün boyunca stada ulaşabilecek.

TT Arena'da yıl boyunca otopark kartı sahipleri ise maça arabaları ile giriş yapabilecek. Taraftarlar, TT Arena'nın otoparkına arabalarını bırakıp derbiyi tribünde izleyebilecek.

Derbi öncesi TT Arena etrafında da güvenlik seviyesi en üst düzeyde olacak. Taraftarlar stada giriş yapmadan önce bir çok arama noktasından geçecek. Passolig'i olmayan futbolseverler kesinlikle TT Arena'ya yaklaştırılmayacak.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.