İstanbul'da polise saldırı, çatışma

İstanbul'da polise saldırı, çatışma

İstanbul Bayrampaşa'da çevik kuvvete el bombalı saldırı; polis, iki kadın saldırganı öldürdü

A+A-

İstanbul'da sabah saatlerinde Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne el bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleşti.

İki kadın saldırganın Çevik Kuvvet Müdürlüğü'nden çıkan bir çevik kuvvet otobüsüne saldırı anı kameralara yansıdı. Saldırganlar önce otobüse el bombası attı. El bombası şans eseri patlamadı. Bunun üzerine bir saldırgan otomatik silahını çıkardı ve çevik kuvvet otobüsünü taradı. Saldırganlara polis anında karşılık verdi.

Polis, saldırı üzerine bölgede helikopter destekli bir operasyon başlatarak kaçan iki kadın saldırgan için arama başlattı. Saldırganların Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi Nur Sokak'ta bir binaya saklandıklarının tespit edilmesi üzerine polis önce "Teslim ol" çağrısı yaptı. Ancak 25 dakika kadar süren ikna çabalarına rağmen saldırganların teslim olmaması ve ateş açması üzerine polisler saldırganları öldürdü.

 

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.