İsviçreli Banque Syz, Türkiye’ye geliyor

İsviçreli Banque Syz, Türkiye’ye geliyor

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz, Türkiye'ye geliyor.

A+A-

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz, Türkiye'ye geliyor.

Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, İsviçre Bankacılar Birliği, İsviçre Ticaret ve Yatırım Bankaları Birliği, İsviçre Varlık Yöneticileri Derneği gibi üyelikleri olan Banque Syz’nin Türkiye ile  ilgili planları önümüzdeki günlerde hayata geçecek.

Bankanın CEO’su Yvan Gaillard, İsviçre basınına verdiği demeçte,  “Koronavirüsün yol açtığı krize rağmen birkaç şehirde genişlemeyi  planlıyoruz” dedi.

Johannesburg’da bir ofis ve lisans sahibi olduklarını dile getiren Gaillard, “Bu iş potansiyelini daha da geliştirmek istiyoruz. Bazı  bölgelerdeki varlıklarımızı sattık, bazı bölgelere de ilk kez  gireceğiz. Bahamalar’daki işlerimizi sattık. Miami’de büyümek  istiyoruz. Ancak asıl gelişme Türkiye’de. Özellikle de Türk  müşterilerimiz olduğu için yakında İstanbul'da bir temsilcilik  açacağız” diye konuştu. Gaillard, İstanbul operasyonu için tarih  vermedi ancak önümüzdeki birkaç ay içinde çalışmaların tamamlanacağını  dile getirdi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.