İzmit'te film gibi banka soygunu

İzmit'te film gibi banka soygunu

İzmit’te, bir banka şubesinde akıllara durgunluk veren bir soygun yaşandı. Polis, şüphelilerin kimliklerini arıyor

A+A-

İzmit’te, bir banka şubesindeki gişe memurunu ATM’de sorun olduğunu söyleyerek kandıran 3 kişiden 2’si, görevliyle birlikte ATM’ye giderken, 1 kişi ise kasada bulunan yaklaşık 20 bin lirayı çaldı. Polis, şüphelilerin kimliklerini belirlemek için güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Bugün öğle saatlerinde İzmit Alemdar Caddesi’nde bulunan bir banka şubesine gelen 3 kişi, iddiaya göre bankanın ikinci katına çıkarak gişe memuruna ATM cihazında sorun yaşadıklarını söyleyip kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Gişe memuru 2 kişi ile birlikte aşağıda bulunan ATM’ye giderken, yukarıda kalan kişi ise kasada bulunan yaklaşık 20 bin TL’yi çaldı. Paraları alan şüpheli bankadan çıkarken, gişe memurunun yanında bulunan 2 kişi ise ATM’de işlemlerini yaptıktan sonra gitti.

Yerine dönen gişe memuru kasadaki paraların olmadığını görünce şok oldu. Banka görevlilerinin bildirmesi üzerine gelen polis ekibi güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, 3 kişinin kimliğini belirlemeye çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri bankada delil topladı. İncelemeler sırasında banka işleme kapatılırken, bir süre sonra yeniden açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Etiketler : , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.