JP: Morgan Türk banka hisseleri cazip

JP: Morgan Türk banka hisseleri cazip

JP Morgan, Akbank ve Halkbank'a CEEMEA en beğenilen bankalar listesinde yer vermeye devam etti

A+A-

JP Morgan, Akbank ve Halkbank'a CEEMEA en beğenilen bankalar listesinde yer vermeye devam etti

JP Morgan Cazenove, yayınladığı raporda Türk bankalarını cazip bulmaya devam ettiğini bildirdi. JP Morgan Cazenove bugün yayınladığı raporda Akbank ve Halkbank'a Orta-Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika (CEEMEA) en beğenilen bankalar listesinde yer vermeye devam etti.

Türk bankalarının bugüne kadar gösterdikleri güçlü performansa rağmen hala cazip olmaya devam ettiklerini belirten JP Morgan, 2015 yılında da sağlam bir yıl geçirilmesinin beklendiğini vurguladı.

JP Morgan raporunda, Akbank için tavsiyesini 'ağırlığını artır', fiyat hedefini 9,50 TL olarak tekrarlarken, Halkbank için fiyat hedefini 18,60 TL, tavsiyesini 'ağırlığı artır' olarak yineledi.

Akbank hisseleri son kapanışını (26 Ocak 2015) 9.40 liradan Halkbank hisseleri ise 16.45 liradan gerçekleştirmişti. JP Morgan'ın belirlediği hedef fiyat Halkbank hisseleri için yüzde 13 prim potansiyeli anlamına geliyor.

 

HALKBANK HİSSE DETAY SAYFASI

AKBANK HİSSE DETAY SAYFASI

BUGÜNÜN DİĞER HİSSE ÖNERİLERİ

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.