Kaynak Holding'e polis baskını

Kaynak Holding'e polis baskını

Polis, Gülen Cemaati'ne yakınlığı ile bilinen Kaynak Holding'e, Fuat Avni'nin twitinden bir kaç saat sonra operasyon düzenledi

A+A-

Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen ve Kaynak Holding, kendilerine polis ekiplerinin operasyon düzenlediğini ve şirket avukatlarının mahkeme kararını incelediklerini açıkladı.

Kaynak Holding'in sosyal medya sitesi Twitter'daki hesabında, "Kaynak Holding'e saat 14:30 itibariyle polis ekipleri gelmiştir. Avukatlarımız mahkeme kararını incelemekte. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Kim ya da kimler tarafından kullanıldığı tespit edilemeyen "Fuat Avni" isimli Twitter hesabından birkaç saat önce Holding'e operasyon düzenlenebileceği belirtilmişti.

Kaynak Holding'in kontrol gücüne sahip olduğu Sürat Basım Yayın ile Forum İnşaat'ın elinde bulunan Bank Asya'nın imtiyatlı hisselerinde temettü dışındaki ortaklık hakları Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) Mart ayındaki kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) geçmişti. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.