Kenan Investments Migros hisselerini satıyor

Kenan Investments Migros hisselerini satıyor

Migros hissedarı Kenan Investments şirketteki paylarının tümünü satışa çıkardı, satış hisse başı 44,15 liradan fiyatlandı.

A+A-

Migros hissedarı Kenan Investments şirketteki paylarının tümünü satışa çıkardı. Migros Ticaret A.Ş. ile ilgili olarak Kenan Investments S.A tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Kenan Investments SA, Lüksemburg’da kurulu bir yatırım holding şirketi olup BC Partners LLP iştirakleri tarafından yönetilen fonlara aittir, Migros Ticaret A.Ş. sermayesinin yaklaşık toplamda %11,77’sini temsil eden toplam 21.308.336 TL nominal değerli paylarının satışı için Goldman Sachs International ile bugün bir anlaşmaya varmıştır. Satışa Sulan Payların tamamının satışının gerçekleşmesi halinde Kenan Investments SA, ve BC Partners’ın iştiraklerinin yönettiği fonların, artık Migros Ticaret A.Ş.'de pay sahibi olmaması beklenmektedir. Satış fiyatı, işlemin yapılmasıyla birlikte kamuya duyurulacaktır. Satış işlemi borsa dışında gerçekleştirilecektir.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan haberde ise fiyatlamanın  hisse başına 44,15 liradan yapıldığı belirtildi.