Kliksa, Teknosa'nın outlet'i oldu

Kliksa, Teknosa'nın outlet'i oldu

Sabancı Grubu, daha önce açıkladığı Kliksa'yı farklı şekilde değerlendirmekten vazgeçerek Teknosa'nın outlet kanalı olarak kullanmaya karar verdi

A+A-

Sabancı Grubu, daha önce açıkladığı Kliksa'yı farklı şekilde değerlendirmekten vazgeçerek Teknosa'nın outlet kanalı olarak kullanmaya karar verdi. Şirketten konu ile ilgili olarak KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz, 26.11.2015 tarihinde yayınlamış olduğu Özel Durum Açıklaması'nda, %100 bağlı ortaklığı olan "Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş."'nin e-ticaret sektöründeki güçlü konumunu pekiştirmek ve stratejik alternatifleri değerlendirmek amacıyla, bir yatırım bankası ile danışmanlık anlaşması imzaladığını kamuoyu ile paylaşmıştı.

Yürütülen çalışmalar sonrasında, şirketimizin hızlı büyüyen e-ticaret kanalındaki yüksek ivmeli büyüme stratejisini çoklu kanal (omni-channel) stratejisi ile devam ettirmesine karar verilmiştir.

Bu kapsamda, 2012 yılından bu yana çok kategorili e-ticaret şirketi olarak hizmet veren Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş., %100 bağlı ortaklığımız olarak kalmaya devam edecek ve 11.01.2016 itibariyle, kliksa.com ismiyle, TeknoSA çatısı altında outlet kanalı olarak faaliyetlerini sürdürecektir. Yeni strateji ile birlikte kliksa.com, TeknoSA'nın deneyim ve gücünden daha fazla faydalanacaktır. Tüketicilerine geniş ürün gamıyla hizmet veren kliksa.com, TeknoSA ile oluşturacağı güç birliği ve sinerjiler ile kesintisiz hizmet ve alışveriş deneyimi yaşatmaya devam edecektir."
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.