Kuyruklar göze battı, tanzim satışta online dönemi başlıyor

Kuyruklar göze battı, tanzim satışta online dönemi başlıyor

Ulaştırma Bakanı Turhan, sebze meyvede tanzim satış uygulamasını başlattıklarını açıkladı.

A+A-

Ulaştırma Bakanı Turhan, sebze meyvede tanzim satış uygulamasını başlattıklarını açıkladı. İstanbul ve Ankara'da mobil araçlarla başlanan tanzim satış uygulaması oluşan kuyruklar nedeniyle iktidara yönelik eleştirilerin artmasına neden olmuştu.

Bakan, satışın www.epttavm.com adresinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Açıklamanın ardından siteye ulaşımda aksamalar yaşandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Sebze ve meyve fiyatlarının ciddi yükselişi ile birlikte enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında vatandaşlarımıza ekonomik fayda sağlamak amacıyla uygulama koyulan tanzim satışlarını yakın zamanda Türkiye’nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com’da başlatıyoruz" dedi. 

Vatandaşlar, e-Tanzim ürünlerine https://www.epttavm.com/kampanyalar/turkiye-kazanacak/turkiye-kazanacak linki üzerinden ulaşabilecek. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.