Litecoin‘in Bitcoin Cash‘i geçecek

Litecoin‘in Bitcoin Cash‘i geçecek

Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, kişisel Twitter hesabından Litecoin‘in Bitcoin Cash‘in toplam piyasa değerini geçeceğini söyledi.

A+A-

Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, kişisel Twitter hesabından Litecoin‘in Bitcoin Cash‘in toplam piyasa değerini geçeceğini söyledi.

Bitcoin Cash ile Litecoin’in 2017 yılının ortalarından itibaren karşılaştırmalı piyasa değerinin gösterildiği bir grafiği paylaşan Lee, şu ifadeleri kullandı:

“ETH>BTC flippening’i asla olmaz. Ama bu yıl LTC>BCH flippening’i olacak.”

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin Cash’in toplam piyasa değeri şu an yaklaşık olarak 20 milyar dolar. Litecoin’in toplam piyasa değeri ise 12 milyar dolar seviyesinde. Charlie Lee’nin dediği olur ve Bitcoin Cash’in şu anki toplam piyasa değerinin sabit kaldığı düşünülürse bu Litecoin fiyatının yaklaşık 2 kat artacağı anlamına geliyor.

Öte yandan Charlie Lee’nin bu yıl Litecoin’e dair önemli planları var. Lee, geçtiğimiz yıl ödeme işlemcisi, popüler bir online cüzdan, iyi bir ticaret platformu ve “beklenmedik büyük bir sürpriz” gibi bir dizi önemli çalışma için ipucu vermişti. Lee, ödeme işlemcisini söz verdiği gibi faaliyete geçirdi. Topluluk, şimdi diğer geliştirmeleri bekliyor.

Flippening: Birbirine rakip olan iki kripto paradan birinin tahtını diğerine kaptırması. Örnek vermek gerekirse, en büyük blok zinciri ağı olan Bitcoin, Ethereum tarafından geçilirse bu bir flippening olarak adlandırılır.

Kaynak: Litecoin’in Bitcoin Cash’i geçecek

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.