Mehmet Nane, Pegasus'a genel müdür olacak

Mehmet Nane, Pegasus'a genel müdür olacak

Pegasus, genel müdürlük görevine Mehmet Tevfik Nane'yi getiriyor

A+A-

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Şirketimiz Yönetim Kurulu, Sayın Sertaç HAYBAT'ın 2005 yılındanbu yana sürdürdüğü Genel Müdürlük (sorumlu müdür) görevine 18 Mart 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sayın Mehmet Tevfik NANE'nin getirilmesine karar vermiştir. Sayın Mehmet Tevfik NANE'nin Genel Müdürlük (sorumlu müdür) görevine başlaması T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onayına tabidir.

Sayın Sertaç HAYBAT Şirketimiz Yönetim Kurulundaki görevini sürdürecektir. Sayın Sertaç HAYBAT'a Şirketimize son 11 yıldaki katkılarından dolayı Pegasus Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Mehmet Tevfik NANE, Haziran 2013 ile Şubat 2016 arasında Carrefoursa A.Ş. genel müdürü ve icra kurulu başkanı olarak görev yapmıştır. Bu tarihler öncesinde Mehmet Tevfik NANE, Teknosa'nın kurulduğu 2000 yılından 2005 yılına kadar yönetim kurulu başkan yardımcılığı, 2005 ile 2013 yılları arasında ise genel müdür ve icra kurulu başkanlığı görevlerini yürütmüştür. 1997 ile 2005 yılları arasında Sabancı Grubu bünyesinde planlama, iş geliştirme dairesi başkan yardımcılığı, perakendecilik grubu direktörlüğü, H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. genel sekreterliği görevlerinde bulunan Mehmet Tevfik
NANE, 1997 yılı öncesinde Türkiye Emlak Bankası, Demirbank ve Demir Yatırım'da çeşitli görevler üstlenmiştir. 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Mehmet Tevfik NANE, 1993 yılında İskoçya Heriot Watt Üniversitesi Uluslararası Bankacılık ve Finans Bölümü'nde yüksek lisans yapmış ve 2013 yılında Harvard Business School Üst Düzey Yönetici Programı'na (AMP) katılmıştır."  

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.