Mesut Yılmaz'ın oğlu ölü bulundu

Mesut Yılmaz'ın oğlu ölü bulundu

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor.

A+A-

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yılmaz'ın ihtihar ettiği öne sürülüyor. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

Alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz dün gece şoförü tarafından tek başına yaşadığı Beykoz Konakları'ndaki evine bırakıldı. Yavuz Yılmaz korumalarını gönderdikten sonra istirahata çekildi. Gece yarısı geçirdiği bunalım sonucu kafasına tek el ateş ettiği düşünülen Yavuz Yılmaz, sabah eve gelen korumaları tarafından yatağında ölü bulundu.

Polisi arayan korumaların verdiği bilgiyle olay yerine giden ilçe ekiplerinin çağırdığı olay yeri uzman ekipleri ceset ve yatak üzerinde yaptıkları incelemelerde Yavuz Yılmaz’ın yanı başında bir silah buldu. Silahın Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ruhsatlı silahı olduğunu tespit eden ekipler, Yılmaz’ın elinden ve silahından barut izleri alıp el swabı incelemesi yaptı.

Olayın nasıl gerçekleştiğine ilişkin soruşturma sürüyor.

Ancak aileden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı ifade edildi. Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölüm haberini yurtdışında öğrendiği belirtildi. Haberi alan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Türkiye'ye hareket etmek için hazırlandığı belirtildi.

"PSİKOLOJİK YA DA MADDİ SIKINTISI YOKTU"

Habertürk TV Ankara Haber Müdürü Sibel Erdem, ulaştığı Yılmaz ailesi fertlerinin Yavuz Yılmaz'ın psikolojik ya da maddi sıkıntısı bulunmadığını söylediğini aktardı.

Gazete Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya da aile ile görüşmesini anlattı: "Aile ile konuştum, onlar da neden olduğunu bilmiyor şu anda. 'Büyük ihtimalle kendi canına kıydı' şeklinde bir anlayış var. Araştırılıyor tabii."

İÇİŞLERİ BAKANI: İNCELEMELER SÜRÜYOR

İçişleri Bakanı Süleman Soylu da bütçe görüşmelerinde, Yavuz Yılmaz'ın vefatıyla ilgili söz alarak şunları söyledi:

"Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz hanımın oğlu bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat ettiğini öğrendik. Olayın haber alınması üzerine vali ve emniyet müdürü ile temas kurduk. Sayın Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor. Uçak yoculuğunda. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah mekanını cennet eylesin. Olayla ilgili arkadaşların incelemeleri sürüyor. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin."

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

TBMM'DEN BAŞSAĞLIĞI

TBMM Grup Başkanvekilleri, oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve ailesine baş sağlığı diledi. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi

BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.  Bahçeli, taziye mesajında, vefattan duyduğu büyük bir üzüntüyü ifade etti.  Mehmet Yavuz Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyen Bahçeli, "Ailesinin acısını paylaşıyor, sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum" ifadesini kullandı. 

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğlu. 1979 yılında doğdu. Yılmaz, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Georgetown Üniversitesi'nde eğitim aldı. Yavuz Yılmaz bir dönem otel ve restoran işletmeciliği de yaptı. 

Yavuz Yılmaz bir dönem nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrıldı.

Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı. 

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.