MHP'nin yarınki grup toplantısı ertelendi, kulisler karıştı

MHP'nin yarınki grup toplantısı ertelendi, kulisler karıştı

Bahçeli’nin rahatsızlığı üzerinden yapılan kulisler, bugün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından yapılan bir açıklama ile yeniden alevlendi. 

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin rahatsızlığı üzerinden yapılan kulisler, bugün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından yapılan bir açıklama ile yeniden alevlendi. 

Devlet Bahçeli geçen yıl Eylül ayında Ankara’da Başkent Hastanesi'ne kaldırılarak bir süre tedavi görmüş ancak tedaviden sonra günlerce dışarı çıkamamıştı. 

Bahçeli’nin beyninde pıhtı attığından dolayı hastaneye kaldırıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Konu ile ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklamalarda bulunarak iddiayı yalanlamıştı. MHP’li Yalçın’ın konu hakkında yaptığı açıklamada "şuuru açık" demesi dikkat çekmişti.

MHP’den bugün yapılan yeni bir açıklama ile yarın yapılması beklenen grup toplantısının ertelendiği duyuruldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi'nin yarın saat 11.00'de TBMM’de yapılması planlanan grup toplantısı, görülen lüzum üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir. MHP grup toplantısının yapılacağı gün, daha sonra paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.