MİT Müsteşarı görevden alındı mı

MİT Müsteşarı görevden alındı mı

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu görevden alındığı iddia edildi

A+A-

MİT Müsteşarı Hakan Fidan görevden alındığı idda edildi. Bazı internet sitelerinde yer alan habere göre  MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Tokyo Büyükelçisi olarak atandığı bildiriliyor. Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da görevinden alınarak New York Büyükelçisi yapıldı.

Bir süredir Hakan Fidan'ın görevden alınacağı konuşuluyordu. Fuat Avni de Hakan Fidan ve Feridun Sinirlioğlu için "görevden alınacaklar" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan için 2012 yılında yaptığı bir açıklamada "Fidan benim sır küpüm, yedirmem" demişti.

fidan.png


ffff-001.jpg

Fuat Avni gideceğini yazmıştı

Sosyal medya hasıbından Ankara(da olan biten bir çok şeyi önceden yazan Fuat Avni bir süredir MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevden alınacağını yazıyordu. İşte Fuat Avni'nin o paylaşımları:

-  İşbirliği yaptığı derinler, F....t'in gidici olduğunu görüyor. Planlarını güncelliyorlar. F....st'i çok fena satışa getirdiler (!)

- F...t'in en büyük baş ağrısı Zarrab davası. İsrafsaray'dan hiç ses çıkmasa da Savcı Bharara'nın her yaptığı dikkatle takip ediliyor.

- F...t, kendisine tanınan sürenin sonuna geldiğini anladı. Sığınacak başka yer arıyor. İsrail ve Rusya'ya bir tek yalvarmadığı kaldı.

- F...t, Fidan'ı gönderecek. Fidan, ABD ile iş birliği yapar diye düğmeye basamıyor. Punduna getirince Fidan'ı devirecek.

- İstihbarat işleri artık Fidan’dan gizleniyor. Fidan’ın kalemi de kırıldı. Fidan her şeyin farkında, çanlar kendisi için çalıyor. (Kaynak:Haberdar)

 

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.