MLP Sağlık Hizmetleri hisseleri için AL önerisi

MLP Sağlık Hizmetleri hisseleri için AL önerisi

İŞ Yatırım, MLP Sağlık Hizmetleri için hedef fiyatını ve tavsiyesini revize etti

A+A-

İş Yatırım, MPARK-MLP Sağlık Hizmetleri için hedef fiyatını 94,2 TL'den 133,4 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu. MLP Sağlık Hizmetleri hisse senetleri son kapanışını (8 Mart 2023) 80.85 TL'den gerçekleştirmişti. İş Yatırım'ın hedef fiyatı hisse için yüzde 65 prim potansiyeli içeriyor.

İş Yatırım'ın hisse ile ilgili değerlendirmesi şöyle:

AL tavsiyemizi devamettiriyoruz 

Beklentilerin üzerinde gerçekleşen net kar rakamını olumlu buluyoruz. MPARK için hedef fiyatımızı yeni makro varsayımlarımız ile birlikte tahminlerimizde yaptığımız değişiklikler ve INA değerlememizi 3 ay ileriye taşımamızın etkisi ile önceki hisse başına 94.2TL’den 133.4TL'ye revize ediyoruz. 
Şirket’in 
i) hızlı büyüyen tamamlayıcı sigorta sektöründeki lider konumu, 
ii) hastane portföyünün optimizasyonu için atılan adımlar ile birlikte düşük maliyetli yüksek karlılık sunan yeni hastanelere yatırım yapma stratejisi ve 
iii) borçluluğun azaltılması ile birlikte güçlenen bilanço yapısı nedeniyle uzun vadeli büyüme potansiyeline inanmaya devam ediyoruz. Hisse 2023 tahminlerimize göre 9,9x F/K ve 5,1x FD/FAVÖK çarpanları ile işlem görüyor.

 

Akfen Yenilenebilir Enerji halka arz ayrıntıları

Akfen Yenilenebilir Enerji halka arz ayrıntıları

Akfen Yenilenebilir Enerji Halka Arz Ediliyor. AKFYE Ne Zaman Borsada Ne Zaman İşlem Görecek? Halka Arz Ayrıntıları Neler?

Getirilen kolaylıklarla geri alım adımı atan şirketler

Getirilen kolaylıklarla geri alım adımı atan şirketler

Borsa İstanbul'un açılışı öncesi alınan tedbirler kapsamında şirketler geri alımlara başladı. İşte getirilen kolaylıklarla geri alım adımı atan o şirketler...

İlgili Haberler