MS: Türkiye'de fiyatlar cazip

MS: Türkiye'de fiyatlar cazip

Morgan Stanley: Türkiye'de fiyatlar cazip

A+A-


Morgan StanleyTürkiye piyasalarına ilişkin değerlendirmelerin yer aldığı ve bugün yayınlanan raporda Türkiye'de şirketlerin dış borçlarını ve buna bağlı olarak finans piyasalarında yaşanan gelişmeleri ele aldı.

Kurumun raporunda genel olarak Türkiye'de menkul kıymet fiyatlarının cazip seviyelerde olduğu belirtildi ve Türkiy'nin EEMEA piyasaları içinde overweight (Piyasa üstü ağırlıkta) olarak değerlendirildiği ifade edildi. Fiyatların cazip seviylere gelmiş olmasının yanı sıra teknik göstergelerin aşırı satılmışlık bölgelerine gelindiğine işaret ediyor olmasının bu değerlendirmede etkili olduğu dile getirildi.

Kurum kısa vadede yaklaşan seçimler ve siyasi belirsizlik nedeniyle volatilitenin devam etmesini beklediğini belirtti. Buna karşın tahvil piyasaalarının karlılık eğişimilerini yeniden fiyatladığı ve rakiplerine oranla çok dayanıklı olduğu belirtilerek Rusya gibi bazı alternatif piyasalarda, düzelme riski bulunduğu vurgulandı.  

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.