MÜSİAD da koalisyon turunda

MÜSİAD da koalisyon turunda

MÜSİAD, nasıl bir hükümet kurulması gerektiğine ilişkin görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti liderlerine anlatacak.

A+A-

MÜSİAD, seçim sonuçlarıyla ortaya çıkan tabloya göre, nasıl bir hükümet kurulması gerektiğine ilişkin görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti liderlerine anlatacak.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden (MÜSİAD) yapılan açıklamada, derneğin 14 Haziran 2015 tarihinde Eskişehir’de yyapılan 90. Genel İdare Kurulu toplantısında, 7 Haziran Genel Seçimleri sonrası ortaya çıkan siyasi tablonun 86 Şube Başkanının görüşleri alınarak değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamaya göre MÜSİAD, Genel İdare Kurulu'ndaki değerlendirmeyi ve kurumsal görüşünü belirtmek üzere Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeni dönemde yer alacak siyasi parti liderlerinden randevu talebinde bulundu.

Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (15 Haziran 2015) saat 17.00’de MÜSİAD heyetini kabul edecek. MÜSİAD heyeti, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından da 17 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 15:00’te görüşecek.

MÜSİAD'ın açıklamasında isim verilmeden, yeni dönemde TBMM’de temsil edilecek diğer siyasi partilerden de randevu talep edildiği ve cevap beklendiği ifade edildi.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yönetimi de konuyla ilgili görüşlerini aktarmak üzere çeşitli temaslarda bulunmak üzere harekete geçmişti.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.