N+1, C.W. Downer'ı satın aldı

N+1, C.W. Downer'ı satın aldı

Kurumsal finansman şirketi N+1 Daruma'nın ana şirketi N+1, ABD'de kurulu yatırım ve danışmanlık şirketi C.W. Downer'ı satın aldı

A+A-

Kurumsal finansman şirketi N+1 Daruma'nın ana şirketi N+1, ABD'de kurulu yatırım ve danışmanlık şirketi C.W. Downer'ı satın alırken, gelecek yıl satın almalara devam etmeyi planlıyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Okan Altuğ, satın alma ile faaliyet gösterdikleri coğrafyayı genişlettiklerini belirterek, "Orta ve büyük ölçekli Türk firmalarına Amerika'dan Çin'e kadar şirket ortaklıklarında destek verebilecek tek firma olduk" dedi.

Altuğ ayrıca grubun gelecek yıl İskandinavya, Hollanda, Yunanistan ve Belçika'da satın almalarının devam edeceğini belirtti.

Yayımlanan bültene göre ABD'de orta ölçekli firmalar arasında birleşme ve satın alma alanında faaliyet gösteren C.W. Downer'ın Almanya, Fransa, İrlanda, Hindistan ve Çin'de ofisleri bulunuyor.

Geçen dört yılda ağırlıkla sınır ötesi ve satış tarafında olmak üzere 73 işleme danışmanlık yapan C.W Downer'ın bu yılki gelirlerinin 20 milyon dolar, geçici faaliyet kârının ise yaklaşık 6 milyon dolar olması bekleniyor.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.