Naturel Enerji'de talep toplama tarihi belli oldu

Naturel Enerji'de talep toplama tarihi belli oldu

Paylar 1-2 Ağustos tarihlerinde Borsa İstanbul’da halka arz edilecek.

A+A-

Naturel Enerji, mevcut 25.000.000 TL olan Ödenmiş Sermayesini 33.000.000 TL’ye artırarak ve mevcut ortağın 4.000.000 TL nominal hissesi olmak üzere toplam 12.000.000 milyon nominal değerli hisseyi halka arz edecek.

5,8 TL ile halka arz edilecek olan paylar “Borsa’da Satış–Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile 1-2 Ağustos tarihlerinde Borsa İstanbul’da halka arz edilecek.

Şirket tarafından konu ile ilgili olarak yapılar açıklamada şöyle denildi:

"Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin farklı illerinde güneş enerjisi santralleri kurmuş olan Naturel Enerji, 2015-2017 yılları arasında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 3. şirketi olmuştur.

Halka arz sonrasında mevcut aktif büyüklüğünü 286 Milyon TL’den 332 Milyon TL’ye çıkarmayı hedefleyen Naturel Enerji, halka arz gelirinin %75’i ile yeni Güneş Enerjisi Santralleri yaparak mevcut elektrik üretim kapasitesini artırmayı planlamaktadır.

Naturel Enerji, gelirlerini Güneş Enerjisi santrallerinden ürettiği elektrik enerjisi satışından ve yapımını üstlendiği güneş enerjisi santrallerinden elde etmektedir Şirketin 9 adet güneş enerjisi üretimi alanında faaliyet gösteren bağlı ortaklığı bulunmaktadır.

Naturel Enerjinin bağlı ortaklıkları, Agah Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., Berrak GES1 Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş., Energes1 Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş., Energes9 Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş., Margün13 Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., Saf Akçe Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., SNL Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., Ulus Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., YSF Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. dir. "

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.