Nihat Özdemir'in oğlu serbest bırakıldı

Nihat Özdemir'in oğlu serbest bırakıldı

FETÖ davasında yargınlana eski korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan Nihat Özdemir'in oğlu serbest bırakıldı

A+A-

FETÖ davasında yargınlana eski korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan Nihat Özdemir'in oğlu ve gelini serbest bırakıldı

FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin yargılandığı davanın istinaf aşamasında beraatine ve tahliyesine karar verilen, ancak itiraz üzerine tekrar tutuklanan eski korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan biri avukat 3 şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İyidil'i kaçırmaya çalıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan yeğeni B.Ö. ve eşi E.Ö. ile avukatı A.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burada savcıya ifade veren şüpheliler serbest bırakıldı.

Şüphelilerden B.Ö'nün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oğlu, İyidil'in yakalandığı evin ise Özdemir'in bir yakınına ait olduğu tespit edilmişti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.