Nokia'nın efsane telefonuna WhatsApp müjdesi

Nokia'nın efsane telefonuna WhatsApp müjdesi

Nokia efsanesi için WhatsApp müjdeyi verdi. Telefona WhatsApp desteği geliyor.

A+A-

Nokia, 3310’un ardından bir başka efsane modeli olan klasik 8110’un modernize edilmiş versiyonu 8110 4G’yi piyasaya sürmüştü. Nokia efsanesi için WhatsApp müjdeyi verdi. Telefona WhatsApp desteği geliyor.

Tutkunları tarafından hala sevilen 8110 modeli, internet sitelerinde 3 bin ve üzerindeki fiyatlara hala satılıyor. Nokia, hala oldukça sevilen telefon modelini güncelledi ve geçtiğimiz yıllarda satışa çıkardı.

Nokia 8110, Matrix filminde de kullanılınca oldukça popüler hale gelmişti. Yenilenmiş halinde ise telefon 4G desteğiyle geldi.

Geçen sene tanıtıldığında büyük ilgi çeken Nokia telefonu, artık WhatsApp'ı destekliyor. 

MWC 2018'de geri dönen Nokia 8110 4G ilgi çekmeyi başarmıştı. Daha çok "ikinci telefonunuz" olmayı amaçlayan Nokia 8110 4G, yaşlı kullanıcıların da dikkatini çekmişti. Ancak telefon iOS veya Android platformlarıyla çalışmadığı için uygulama desteği kısıtlıydı.

WhatsApp çoğu kullanıcı için en temel uygulamalar arasında bulunuyor. WhatsApp'a sahip olan bir telefon, bazı kullanıcıların akıllı telefonlarını bir kenara bırakmalarını bile sağlayabilir. Nokia 8110 ile bunu yapmanız artık mümkün olacak çünkü telefon artık WhatsApp'ı destekliyor.

Cihazın kullandığı işletim sistemi KaiOS'ta bulunan diğer uygulamalar arasında Google Maps, Facebook ve Twitter da var.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.