Note 7'den sonra iPhone 6 Plus da patladı

Note 7'den sonra iPhone 6 Plus da patladı

Samsung Note 7'den sonra Apple'ın iPhone 6 Plus'ı da patladı. Üstelik orjinal sarj aletine rağmen. Apple konu ile ilgili henüz resmi açıklama yapmadı

A+A-

Amiral gemisi Note 7'deki pil sorunu nedeniyle zor günler yaşayan Samsung'un küresel piyasalardaki en önemli rakibi Apple'ın başına da aynı olay geldi. InternetUA'nın haberine göre, California'da yaşanan olayda iPhone 6 Plus sahibi Yvette Estrada'nın iPhone 6 Plus telefonu sarj edilmek üzere takıldığı sarj cihazında patladı.

Telefonun sahibi Estrada, gece 3 sıralarında yüksek bir ses ve plastik kokusuyla uyanmak zorunda kaldığını ve uyandığında iPhone 6 Plus'tan yoğun siyah duman çıktığını gözlemlemiş. Henüz 3 aylık telefonun sahibi Estrada, olay sonrası çektiği fotoğraf ile Apple'ı aramış ve durumu anlatmış. Patlamada Estrada her hangi bir zarar görmemiş ancak telefonun bulunduğu komodin, yanında yer alan gözlüğü ve Apple Watch standı hasar görmüş.

ip1.jpg

Yine hafta başında başka bin iPhone 6 Plus Apple Watch standı hasar görmüş durumda. İnternet sitesinde yer alan habere göre, her iki olayda da sebep tam olarak bilinmiyor ancak uzmanlar ço kbüyük olasılıkla arızalı bir pil veya kısa devre olduğunu söylüyor.

Apple her iki olay hakkında da henüz bir açıklama yapmadı. Ancak söz konusu iki cihazı da incelemeye aldığı gelen haberler arasında

ip2.jpg

 

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.