Obama için 'seks işçisiydi' iddiası

Obama için 'seks işçisiydi' iddiası

'Obama gençliğinde uyuşturucu parasını fuhuştan kazanıyordu'

A+A-

ABD’nin Teksas eyaletindeki Eğitim Müdürlüğü seçimleri, adaylardan birinin Başkan Obama’nın ‘eski bir homoseksüel seks işçisi’ olduğu yönündeki sözleri nedeniyle ülke gündemine oturdu.

Eğitim Müdürlüğü’ne adaylığını koyan emekli öğretmen Mary Lou Bruner’in geçen yıl Facebook hesabında Başkan Barack Obama’nın eşcinsel evliliklere verdiği destekle ilgili yazdığı yazı, ABD medyasının gözünden kaçmadı.

Bruner yazıda “Eşcinsellik Obama’nın zayıf karnı çünkü 20’li yaşlarında yıllarca erkek fahişe olarak çalıştı. Böylece uyuşturucunun parasını ödeyebildi. Gençken uyuşturucu bağımlısı olduğunu zaten kabul etmişti. Eşcinsellere sempatisi var ancak geçmişte eşcinsel ve biseksüel olduğunu hiç açıklamadı. Hristiyanların savunduğu her şeye karşı” ifadesini kullanmıştı.

Bu iddiasının ortaya çıkması üzerine yazıyı silen Bruner, buna rağmen söylediklerinin arkasında olduğunu ve seçilmesi halinde ifade özgürlüğünü kullanmasına izin veren yasaları kullanmaktan çekinmeyeceğini belirtti.(Sputnik)

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.