Okmeydanı karıştı, bir kişi hayatını kaybetti

Okmeydanı karıştı, bir kişi hayatını kaybetti

Okmeydanı'nda sabah başlayan olaylara polis müdahalesi sırasında cemevi önünde bulunan Uğur Kurt (30) polis tarafından başından vuruldu.

A+A-

İstanbul sokaklarındaki gerginlik yine tırmanıyor. Bu sabah Okmeydanı'nda "Soma" ve "Berkin Elvan" için toplanıp slogan atan bir gruba polis müdahale etti. Polisin biber gazı ve tazyiklu suyla dağıttığı grup müdahale sırasında ara sokaklara kaçtı. Polis göstericilerin peşinden gitti. Bu sırada göstericilerin attığı bir molotofkokteyli zırhlı polis aracına isabet etti. Zıhrlı araç alev aldı.

Cemevi yükonlürondü yaşanan müdahalede polisin havaya ateş açması sonucu, bir cenaze için orada bulunduğu öğrenilen Uğur Kurt isimli vatandaş başından vuruldu. Başından vurulan ve kanlar içinde cemevi avlusunda yere yığıldığı görülen Kurt ambulansla Okmeydanı SSK hastanesine götürüldü. 30 yaşındaki Uğur Kurt'un Beyoğlu Belediyesi'nde çalıştığı kaydedildi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.