Oyun konsollarına ikinci zam

Oyun konsollarına ikinci zam

Oyun konsollarına bir hafta içinde ikinci zam. Geçtiğimiz hafta Xbox Series X e Xbox Series S'e gelen zammın ardından geçtiğimiz saatlerde Xbox Series S'e bir zam daha geldi. Xbox Series X'in fiyatında şimdilik bir değişim yok.

A+A-

Bildiğiniz üzere son günlerde dolar kurunda ciddi bir yükseliş var. Bu yükseliş ile birlikte de birçok üründe olduğu gibi Xbox tarafında da ürünlere zam geldi. Ancak geçtiğimiz saatlerde Xbox Series S'e bir zam daha geldi.

Xbox Series S

Geçtiğimiz hafta Xbox Series S, 3500 TL civarından 5.599 TL'ye yükseltilmişti. Ancak bu sabah saatlerinde MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda ürün 3.900 TL'ye kadar düştü. Stoklar bitince de fiyatı 5.799 TL'ye çektiler. Yani son zammın ardından 200 TL'lik bir zam daha gelmiş gibi duruyor.

Xbox Series X

Xbox Series X'e baktığımızda ise fiyatın hala 9.499 TL olduğunu görebiliyoruz. Ancak şu anda mağazalarda stok bulunuyor. Yani stok bitince bir zam gelme ihtimali var diyebiliriz, aynı Xbox Series S'te olduğu gibi. Bu fiyatların da dolar 10 civarındayken belirlendiğini belirtmekte fayda var. İlerleyen günlerde yeni bir zamla karşılaşmamız da mümkün. Ayrıca PlayStation 5'in yeni resmi fiyatı da hala açıklanmdı.