Özdemir’den Şenol Güneş’in tazminatıyla ilgili açıklama

Özdemir’den Şenol Güneş’in tazminatıyla ilgili açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

A+A-

Özdemir, “Kendisi Almanya için kayıp, Türkiye için kazançtır. Yabancı, yerli diye yıpratmayalım kendisini. İnşallah uzun yıllar çalışmak istiyoruz” diye konuştu.

“Eğer Dünya Kupası'na katılamazsak gerekli dersleri çıkarıp yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“LÜTFEN YIPRATMAYALIM”

“2024 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine hazırlanacağız. Ne skor alırsak alalım çocuklarımızı, hocamızı tartışma konusu yapmayalım. Başaracaksak hep birlikte başaracağız. A Milli Takımımız, her şeyin üzerinde ve hepimizin vazgeçilmez tutkusudur. 20 yıllık aranın ardından Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz, inşallah da başaracağız. Stefan Kuntz'u, yerli-yabancı meselesinin içine çekerek yıpratmayalım. Bayrak bir değerli hocadan, diğer değerli hocaya geçmiştir. Biz kendisine güveniyoruz, uzun yıllar çalışmak istiyoruz. En büyük yardımcısı Hamit Altıntop olacak.”

GÜNEŞ’İN TAZMİNATI

TFF Başkanı Nihat Özdemir, imza töreninde yakın zaman önce yolların ayrıldığı Şenol Güneş'in alacağı tazminatla ilgili de konuştu:

Özdemir, “Şenol Güneş ile de oturup konuştuğumuzda sözleşmesinde hak ettiği tazminatın yarısından daha az bir rakamda anlaştık ve sözleşmemizi sonlandırdık” dedi ancak rakamı telaffuz etmedi.

Ajansspor’un Özdemir’in açıklamaları öncesinde servis ettiği haberde, Güneş’in 10 milyon TL tazminat alacağı öne sürülmüştü.