Özel araçla seyahat edenler Korona testinden geçecek

Özel araçla seyahat edenler Korona testinden geçecek

İçişleri Bakanı Soylu, özel araçları ile seyahat edenlerin de şehir girişlerinde kontrole tabi tutulacağını

A+A-

İçişleri Bakanı Soylu, özel araçları ile seyahat edenlerin de şehir girişlerinde kontrole tabi tutulacağını ve belirtilerin görülmesi durumunda karantinaya alınacağını açıkladı

Gündeme dair açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sağlık kontrollerinde ateş, öksürük görüldüğünde, sağlık birimlerimiz de var, onların tavsiyesiyle 14 günlük karantina uygulanacak" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Covid- 19 salgınana yönelik alınan tedbirler kapsamında özel araçlardaki vatandaşların da sağlık kontrolünden geçeceğini söyleyen Soylu, "Özel araçlardaki vatandaşlarımızın ateş derecelerini ve sağlık durumlarını kontrol eden sistemi 81 ilimizin giriş çıkışlarında oluşturduk" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu, "Sağlık kontrollerinde ateş, öksürük görüldüğünde, sağlık birimlerimiz de var, onların tavsiyesiyle 14 günlük karantina uygulanacak" diye konuştu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.