Özyeğin Finansbank'ı geri mi alıyor

Özyeğin Finansbank'ı geri mi alıyor

National Bank of Greece’in elindeki Finansbank payları için tekliflerde eski sahibi Hüsnü Özyeğin'in de bulunduğu ileri sürüldü

A+A-

National Bank of Greece’in elindeki Finansbank payları için tekliflerde eski sahibi Hüsnü Özyeğin'in de bulunduğu ileri sürüldü.

National Bank of Greece’in sahip olduğu 3.6 milyar dolarlık Türk bankası Finansbank'a teklifler gelmeye başladı. Bloomberg HT, konuya yakın 3 kişinin verdiği bilgiye göre Qatar National Bank ve Fibabanka’dan satın alım teklifi geldi.

Aynı kaynaklara göre bu bankaların dışında bazı finansal kuruluşlar da  İstanbul merkezli Finansbank’a yaklaşık iki hafta önce teklifler sundu. Görüşmelerin gizli olması nedeniyle bilgi sağlayan kaynaklar, isimlerinin açıklanmamasını istedi. NBG, yılın erken döneminde Finansbank’taki hisselerini ikinci el halka arz yoluyla satma planlarını terk etmesinin ardından bazı talipliler ile görüşmeye başlamıştı.

 

»» FİNANSBANK'TA SON DÖNEMEÇ: TEKLİFLER VERİLDİ

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.