Paralel soruşturması AKP merkezine uzandı

Paralel soruşturması AKP merkezine uzandı

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’a polis sorgusunda AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de yer aldı.

A+A-

Cemaat operasyonuyla tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’a polis sorgusunda AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte Fethullah Gülen’i ziyaret edip etmediği sorusunun yöneltildiği belirtildi. Hacı Boydak’ın ise Özhaseki ile birlikte Fethullah Gülen’i ziyaret ettiklerini söylediği iddia edildi.

Kayseri’deki “Yeni Haber” adlı yerel gazeteden Recep Bulut’un yazısında, “Hacı Boydak’a sorulan sorular arasında yer alan en önemli soru, dönemin Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Fetullah Hoca’yı ziyarete gidip gitmediklerine ilişkindi. Boydak, Özhaseki ile birlikte bir haftalığına gittiklerini Özhaseki’nin isteği üzerine bir haftalık ziyareti 10 güne çıkardıklarını ifade ettiği öne sürülüyor” ifadeleri yer aldı.

Hacı Boydak’ın verdiği iddia edilen bu ifadelerin Özhaseki’yi zora sokabileceği yerel basında yer alan iddialar arasında.

15 yıl Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özhaseki, son seçimde AKP Kayseri milletvekili olmuş ve daha sonra AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilmişti

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.