Paralelin avukatına gözaltı

Paralelin avukatına gözaltı

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı, eski savcı ve Bugün yazarı Gültekin Avcı gözaltına alındı.

A+A-

Tutuklu Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı ve Bugün Gazetesi Yazarı Gültekin Avcı, İzmir'de cuma namazına giderken gözaltına alındı. Hidayet Karaca'nın diğer avukatı olan Fikret Duran'ın Twitter'dan verdiği bilgiye göre, aynı zamanda eski cumhuriyet savcısı olan Gültekin Avcı, İstanbul Başsavcılığı'da yürütülen bir soruşturma nedeniyle yakalandı. Avcı'nın İstanbul'a getirileceği belirtildi.
Cem Küçük, 'Gültekin Avcı, bu yazdığımı iyi oku' demişti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümet kanadının "paralel yapı" dediği ve iddianamelerde "Fethullahçı Terör Örgütü" adıyla yer alan Gülen cemaatine yönelik İzmir'de büyük bir operasyon yapılacağını yazan Star yazarı Cem Küçük, Gültekin Avcı'nın Faruk Mercan'la birlikte orduda Gülen cemaati mensubuna ait olduğu öne sürülen kişileri organize ettiğini öne sürerek "Gültekin Avcı ve Faruk Mercan bu yazdıklarımı iyi okuyun. Türk devletine ihanet etmenin bedeli neymiş anlayacaksınız" demişti.

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.