Paribu Box piyasası işleme açılıyor

Paribu Box piyasası işleme açılıyor

Yerli kripto para işlem platformu Paribu, Box sekmesini ALICE ve TLM ile işleme açıyor. Paribu kullanıcıları, bugünden itibaren mobil uygulama ve web üzerinden Box sekmesi altında işlem yapabilecek.

A+A-

Önemli kripto para borsalarından Paribu’nun geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı Box adındaki yeni piyasası faaliyete başlıyor. Box piyasasında ilk olarak ALICE ve TLM kripto para birimlerinin listeleneceği duyuruldu. 

Paribu Box piyasası henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan, son ürün olarak vaatlerini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğini öngörmenin çok erken olduğu yahut halihazırda mümkün olmadığı ancak bir soruna ürettiği çözümle veya geliştirmeyi hedeflediği yapıyla umut vadeden “erken dönem proje” olarak adlandırılabilecek projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi için oluşturuldu.

Paribu’nun ana listesindeki kriterler, gelişim aşamasının henüz erken dönemlerindeki projeler için erişilebilir bir çıta değil. Box piyasası bu tür projelere yer verirken, arasında gelişim ya da devamlılık gösteremeyenler olduğunda alım-satım işlemlerini tek taraflı sonlandırabiliyor. Tam aksine projeler gelişip büyüdüğünde Paribu’nun ana piyasasına dahil edilebiliyor.

Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda hayata geçirilen Box piyasasında yalnızca Metaverse projeleri değil, farklı alanlardaki projelere ait kripto varlıklar da listelenecek. Box'ta listelenecek kripto varlıkların duyuruları, Paribu’nun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak.