Pelosi, yardım paketinde uzlaşacaklarından umutlu

Pelosi, yardım paketinde uzlaşacaklarından umutlu

Pelosi, Demokratlar ile Trump yönetiminin yeni koronavirüs yardım paketi üzerinde uzlaşacaklarından umutlu

A+A-

Pelosi, Demokratlar ile Trump yönetiminin yeni koronavirüs yardım paketi üzerinde uzlaşacaklarından umutlu.

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Sözcüsü Drew Hammill, Pelosi'nin Demokratlar ile Trump yönetiminin 3 Kasım seçiminden önce yine bir koronavirüs yardım paketi üzerinde uzlaşacaklarından umutlu olduğunu söyledi.

Pelosi ile ABD Hazine Bakanı Mnuchin arasında gerçekleştirilen ve 52 dakika süren telefon görüşmesinin ardından açıklama yapan Hammill, "Temsilciler Meclisi Başkanı seçimden önce bir anlaşmaya varılabileceği konusunda iyimser olmaya devam ediyor" diye konuştu.

Hammill, Demokratların koronavirüs test ve takibi konusunda sundukları ulusal bir planın Trump yönetimi tarafından kabul edilmesini beklediklerini de ifade etti. Açıklamasında, Senato'daki Cumhuriyetçilerin Pelosi ve Mnuchin'in müzakere ettikleri yaklaşık 2 trilyon dolar büyüklüğündeki yeni koronavirüs yardım paketine direndiklerini belirten Hammill, ilerleme sağlanmasının Senato Çoğunluk Lideri Mitch McConell'in geniş kapsamlı bir tasarıyı kabul etmesine bağlı olduğunu vurguladı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.