Peyman 32 milyon euro EBRD kredisi aldı

Peyman 32 milyon euro EBRD kredisi aldı

Peyman, yatırımlarına 32 milyon euroluk EBRD kredisi sağladı

A+A-

Kuruyemiş sektörü şirketlerinden Peyman, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile teknolojiye, tarım altyapısına, ihracata ve fabrika yatırımlarına hız vermek üzere, 32 milyon Euro tutarında bir kredi anlaşması imzaladı.

Peyman Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Akgün, “Kredi sözleşmesi, Türkiye’ye, sektörümüze ve Peyman’a olan inancın bir göstergesidir. Krediyle, büyümemizi artan bir hızla sürdürerek, global bir Türk markası olma yönünde konumumuzu daha da güçlendirmiş olacağız” dedi.

EBRD Türkiye Başkanı Arvid Tuerkner de “Peyman başarılı bir şekilde, küçük bir bölgesel oyuncu iken uluslararası alanda tanınmış bir marka haline geldi. EBRD olarak, bu dönüşüm ve büyüme öyküsünün bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Şirketin, Türk çiftçileriyle yakın çalışarak, verimliliklerini ve gelirlerini artırmalarına yaptığı katkıyı takdir ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Etiketler : , ,
İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.