Plaspak, bedelsizden vazgeçti

Plaspak, bedelsizden vazgeçti

25 Ağustos 2014'te bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvuran Plaspak, 26 Ocak 2015'ten sonra yeniden başvuruda bulunmak üzere mevcut başvurusunu geri çekti

A+A-

25 Ağustos 2014'te bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvuran Plaspak, 26 Ocak 2015'ten sonra yeniden başvuruda bulunmak üzere mevcut başvurusunu geri çekti. Plaspak tarafından konuyla ilgili olarak KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

"25.08.2014 tarihli Özel Durum Açıklaması kapsamında 04.09.2014 tarihli başvuru ile Sermaye Piyasası Kurulu'na Bedelsiz Sermaye Artırımı başvurusu yapılmıştı.

Henüz halka arz süremizin bir yılı doldurmamış olması ve bu bir yıllık süre içerisinde tedavüldeki payları arttırılmamasına dair taahhütde bulunulmuş olması nedenleriyle Bedelsiz Sermaye Artırımı başvurumuzun 26 Ocak 2015 tarihinden sonra tekrar başvurulmak üzere işlemden kaldırılması için Sermaye Piyasası Kuruluna talepte bulunulacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz. "

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.