Putin'in masasında Türkiye var

Putin'in masasında Türkiye var

Putin'in ülkenin önde gelen iş adamları ile yapacağı basına kapalı görüşmede Türkiye, Ukrayna, ABD ve AB ile ilişkileri ele alabileceği öne sürüldü

A+A-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ülkenin önde gelen iş adamları ile yapacağı basına kapalı görüşmede Türkiye, Ukrayna, ABD  ve AB ile ilişkileri ele alabileceği öne sürüldü.

Sputnik'te yer alan RBK ajansının haberinde, Putin'in bugün Rusya Federasyonu Sanayiciler ve Girişimciler Birliği'nin (RSPP) kurultayına katılacağı ve daha sonra Rusya'nın önde gelen işadamlarıyla kapalı bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

Katılımcılar arasındaki bir Rus işadamı, toplantıda siyasi konuların masaya yatırılacağını iddia etti. Ukrayna, Türkiye, ABD ve AB ile ilgili jeopolitik konularda soru yöneltmeyeceklerini belirten işadamı "Ancak, Devlet Başkanı (Vladimir Putin) bu konuları bizzat gündeme getirebilir" dedi.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.