Qatar Airways İstanbul uçuşlarını başlattı

Qatar Airways İstanbul uçuşlarını başlattı

Qatar Airways 13 Haziran 2020 tarihi itibarıyla haftanın her günü Boeing 777 tipi uçakla İstanbul uçuşlarına tekrar başlayacağını açıkladı.

A+A-

Qatar Airways 13 Haziran 2020 tarihi itibarıyla haftanın her günü Boeing 777 tipi uçakla İstanbul uçuşlarına tekrar başlayacağını açıkladı.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker yaptığı açıklamada Asya ile Avrupa’yı birleştiren bu harika şehre tekrar uçmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti ve pandemi krizi boyunca 50 milyon kilometreden fazla yol kat ettiklerini, 15 bin uçuş yaptıklarını, 1.8 milyondan fazla yolcu taşıdıklarını ve eşi benzeri olmayan bir tecrübe edindiklerini söyledi.

Qatar Airways, ayrıca yolcular ve kabin ekibi için aldığı güvenlik önlemlerini de artırdı. Havayolunun yolcularla kabin ekibi arasında uçuş sırasında oluşan etkileşimi azaltan Kişisel Koruyucu Ekipman (KKE) kullanmaya başlamanın yanı sıra eldivenler ve yüz maskeleri de dahil olmak üzere birkaç haftadır uçuşlarda birçok önlem alıyor ve yolcularından uyum ve rahatlık için kendi maskelerini getirmelerini tavsiye ediyor.

Yolcuların güvenle seyahat planlarını yapabilmeleri adına Qatar Airways rezervasyon kurallarını da değiştirdi. Havayolunun yolcuları 31 Aralık 2020’ye kadar sınırsız tarih değişikliği hakkı, gidilecek asıl uçuş noktasından 5000 mil kadar uzaktaki bir noktaya ücretsiz değişiklik hakkı ve daha fazla esneklik sunuyor. Bu tarihten sonra normal bilet kurallarını uygulayacağını açıklayan havayolu ayrıca 31 Aralık 2020 tarihine kadar düzenlenen tüm biletlerin iki yıl geçerli olacağını duyurdu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.