Sabancı Grubu, internette küçülecek

Sabancı Grubu, internette küçülecek

Kliksa'nın küçülerek Teknosa'nın altında faaliyet göstereceği ileri sürüldü

A+A-

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan kaynakların verdiği bilgiye göre Kliksa küçültülerek Teknosa çatısı altında faaliyet gösterecek.

Kliksa'nın, Teknosa'nın outlet kanalı olarak kullanılacağını belirten kaynaklar, yatırımcı görüşmeleri sonucunda bu tarz bir karar alındığını ifade etti. Söz konusu yapılandırma çalışmalarının bu hafta içinde tamamlanması hedefleniyor.

Konuyla ilgili Teknosa yetkilileri yorum yapmaktan kaçındı. Kliksa'nın iletişim ajansı ise kendilerine henüz bu konuda bir bilgi gelmediğini belirtti.

Daha önce Teknosa'nın online iştiraki Kliksa'nın satışı için stratejik alternatifleri değerlendirdiği ve bu süreç için bir yatırım bankasını görevlendirdiği açıklanmıştı.

Geçen hafta da Türkiye'nin en eski teknoloji perakende zincirlerinden olan Gold Bilgisayar iflas erteleme talebinde bulunmuştu. Gold Group çatısı altında bir başka internet satış platformu hizlial.com da faaliyet gösteriyor

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.