Sabancı'da 210 milyonluk hisse satışı

Sabancı'da 210 milyonluk hisse satışı

Sabancı Holding'in hissedarları arasında yer alan Emine Kamışlı, sahip olduğu SAHOL hisselerinden 21.3 milyon adet sattığını KAP'a yaptığı açıklamada duyurdu.

A+A-

Sabancı Holding'in hissedarları arasında yer alan Emine Kamışlı, sahip olduğu SAHOL hisselerinden 21.3 milyon adet sattığını KAP'a yaptığı açıklamada duyurdu. Kamışlı, 10 TL birim fiyat karşılığı 21 milyon 399 bin adet hisse satıldığını belirtti. İşlem sonucunda Kamışlı'nın ve kendisiyle hareket eden kişilerin payları yüzde 5 sınırının altına düşmüştür.

Emine Kamışlı trafından konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

27/04/2016 tarihinde Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. (SAHOL) payları ile ilgili olarak 10.00 TL/adet ile 21.399.756 adet satış işlemi ben ve benimle hareket eden gerçek kişiler tarafınca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş.(SAHOL) sermayesinde ben ve benimle hareket eden gerçek kişilerin payları 27/04/2016 tarihi itibariyle yüzde 5 sınırının altına düşmüştür.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.