Satış bildirimi yüzde 6.38 geriletti

Satış bildirimi yüzde 6.38 geriletti

Son günlerin favori hissesi Vestel Elektronik’te ilk seansın sonuna doğru KAP’a gönderilen satış bildirimi hissenin yüzde 6.38 değer kaybetmesine neden oldu

A+A-

Son günlerin favori hissesi Vestel Elektronik’te ilk seansın sonuna doğru bir İcra Kurulu Üyesi’nden KAP’a gönderilen satış bildirimi hissenin yüzde 6.38 değer kaybetmesine neden oldu.

Son olarak 17 Şubat’ta 6.05’ten kapandıktan sonra hızla yükselişe geçen Vestel Elektronik hisselerindeki yükseliş trendi senans için de tersine döndü. 17 Şubat – 24 Şubat arasındaki 5 işlem gününde 6.05 liradan 8.16 liraya yükselerek yüzde 34.87 prim yapan hisse senedi, Vestel Elektronik İcra Kurulu Üyesi İhsaner Alkım trafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen bir açıklama ile hızla gerilemeye başladı. Açıklamanın KAP’ta yayınlanmasından önce 8.62 liraya madar yükselen hisse hızla gerilemeye başladı ve ilk seansı yüzde 1.1 değer kaybıyla kapattı.

Analistler, piyasadaki işlem hacmine oranla İhsaner Alkım tarafından miktarı belirtilmese de satışı yapılabilecek miktarın çok az olduğunu, seanstaki hızlı gerilemenin bir tür kar realizasyonu olarak görülmesi gerektiğini belirtiyor.

 

VESTEL ELEKTRONİK HİSSE DETAY SAYFASI

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.