Şimdi de NFT ayakkabılar satışa çıkıyor

Şimdi de NFT ayakkabılar satışa çıkıyor

Metaverse evreninde şık görünmek istiyorsanız gerçek dünyaya göre daha pahalı NFT kıyafetleri edinmeniz gerekebilir. İşe ilk olarak NFT ayakkabıları ile başlayabilirsiniz.

A+A-

İnternet dünyası yavaş yavaş yeni metaverse kavramına ısınmaya başlarken bu sanal dünyada da bir moda akımı elbette olacak. Şık görünmenin veya dikkat çekmenin yolu da NFT tabanlı giyim eşyalarından geçiyor. 

Ünlü NBA oyuncularından Stephen Curry, metaverse evreninde kullanıcıların giyebilmesi için 2974 adet Genesis Curry Flows adındaki NFT ayakkabılarını satışa sundu. Taban fiyatı 333$ olan ayakkabılar haliyle anında tükendi. 

Opensea üzerinde satılan NFT ayakkabıların Gala Games, Sandbox ve Decentraland platformlarında geçerli olacağı ifade ediliyor. Yani yakın dönemde tek bir NFT unsurunu pek çok metaverse dünyasında kullanmak mümkün olacak. 

Steph Curry satışlardan elde edilen geliri spora erişimi kolaylaştırmak için çalışan organizasyonlara bağışlayacağını duyurdu. Elbette ilk satış sonrasında Opensea üzerinde bu ayakkabıları tekrar açık arttırmaya koyanlar olacaktır. 

İlgili Haberler