Şimşek : Türkiye için algı kötüleşti

Şimşek : Türkiye için algı kötüleşti

Maliye Bakanı Şimşek, Türkiye için algının kötüleştiğini ve çok kısa zamanda güçlü bir hükümet kurulması gerektiğini söyledi.

A+A-

Maliye Bakanı Şimşek, Türkiye için algının kötüleştiğini ve çok kısa zamanda güçlü bir hükümet kurulması gerektiğini söyledi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, NTV canlı yayınında Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in sorularını yanıtladı.

ntv.com.tr'de yer alan habere göre, Şimşek “Türkiye için algı kötüleşti, çok kısa zamanda güçlü bir hükümet gerekiyor. Gelişen ülkeler için sıkıntılı bir dönemde siyasi istikrar gerekir. Her durumda Türkiye'nin güçlü bir hükümete ihtiyacı var. Türkiye'nin dış kaynağa ihtiyacı var. Belirsizlik kaynak girişini durduruyor” dedi.

Bakan Şimşek, çözüm sürecinin sekteye uğramasının potansiyel büyümeyi olumsuz etkileyeceğini belirtti. Şimşek “Uzun vadeli ekonomik kazanımlar için terör örgütünün anladığı dilden konuşulması gerekiyor, şu anda da konuşuyoruz. Hiçbir hukuk devleti teröre musamaha etmez, biz de etmeyiz. Yatırımlar tabii ki bu durumdan etkilenecek” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.