Şişecam kapılarını start-up'lara açıyor

Şişecam kapılarını start-up'lara açıyor

Şişecam’ın bu yıl en önemli önceliklerinden biri, küçük ama geleceğe yönelik fırsatlardan yola çıkan ‘start-up’ şirketleriyle beraber iş geliştirmek olacak

A+A-

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Kırman, “Bu sene yapacağımız en büyük dönüşümlerden biri alt yapımızı destekleyen dijital projeler. Bu projeler daha da hızlanmamızı sağlayacak. 2018’de de ölçülü ve dengeli büyüme stratejimizi sürdüreceğiz” dedi.

Dünya'dan Ece Ceyhun'un haberine göre, Şişecam’ın bu yıl en önemli önceliklerinden biri, küçük ama geleceğe yönelik fırsatlardan yola çıkan ‘start-up’ şirketleriyle beraber iş geliştirmek. Kapılarını ‘cama değen’ iş fikri olan start-up’lara açan Şişecam Topluluğu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, 
“Alanına inandığımız bir start-up şirketle karşılaşırsak, stratejimiz satın almak da olabilir, birlikte geliştirmek de… Mesele  bu tür girişimci şirketlerin faaliyet alanlarının bizde ilgi uyandırması” dedi.


Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.