Sneijder Fenerbahçe'yi yıktı

Sneijder Fenerbahçe'yi yıktı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 2-1 sona erdi. Galatasaray'ın iki gölünü de Wesley Sneijder attı

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 2-1 sona erdi. Karşılıklı gol pozisyonlarıyla oldukça mücadeleli geçen derbinin son bölümünde Wesley Sneijder sahneye çıktı ve iki muhteşem golle Fenerbahçe'yi yıktı. Maçı 10 kişi tamamlayan Fenerbahçe'nin tek golü ise 90+5'inci dakikada Alper Potuk'tan geldi.

Alves kırmızı kart gördü

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, Galatasaray derbisinin 52. dakikasında kırmızı kart gördü. Orta alanda havalanan topa kafa vurmak isteyen Dzemaili'nin sırtına tekmeyle basan tecrübeli oyuncu, hakem Cüneyt Çakır'dan direkt kırmızı kart gördü.

Prandelli'nin ilk galibiyeti

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe'ye karşı çıktığı ikinci maçında ilk galibiyetini aldı. Sezonun başında göreve gelen ve TFF Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'ye, normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maç sonunda penaltılarda 3-2 kaybeden İtalyan çalıştırıcı, bu kez gülen taraf oldu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.