Şok Marketler bu yıl 5 bin istihdam hedefliyor

Şok Marketler bu yıl 5 bin istihdam hedefliyor

Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel, "Hem adrese teslimat hizmeti kapsamında hem de açmayı planladığımız yeni mağazalarla birlikte 2020 yılında toplam 5.000  kişiyi istihdam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

A+A-

Şok Marketler’in online market servis uygulaması Cepte Şok, yenilenen tasarımı ve işlevleriyle tüm Türkiye’de adrese teslimat  hizmetine başladı. Kullanıcıların siparişleri  artık Cepte Şok uygulaması üzerinden online ödeme ile aynı günde  kapılarına ücretsiz teslim ediliyor. Ayrıca “Siparişini ver, istediğin  saatte mağazadan al” seçeneği de devam ediyor. Şok Market, bu yeni uygulamasıyla mağazalarının bulunduğu  mahalledeki komşularına adrese teslimat hizmeti verecek. Kullanıcılar  mahallelerindeki Şok Market’ten online alışveriş yapabilecek ve aynı  gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek. Cepte Şok’tan sipariş verilen ürünlerin fiyatları Şok Market  fiyatlarıyla aynı olacak.

Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel, Cepte Şok uygulamasıyla ilgili  yaptığı açıklamada, “Müşterilerimizin evden çıkmadan online olarak  sipariş verdiği ürünleri marketlerimizle aynı fiyatlardan ücretsiz  olarak adreslerine teslim ediyoruz. Cepte Şok için ek istihdam da sağlayacağız. Hem adrese teslimat hizmeti kapsamında hem de açmayı  planladığımız yeni mağazalarla birlikte 2020 yılında toplam 5.000  kişiyi istihdam etmeyi hedefliyoruz” dedi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.